Köksmästare / Driftchef

Antal platser:
Yrkesbenämning: Kökschef
Publicerad: 2019-05-13
Sista ansökningsdag: 2019-07-31
GN Catering AB ägs och drivs sedan 2001. Bolagets har varit verksamt i drygt 20 år. verksamhetsidé är att erbjuda sina kunder ett väl utvecklat café, måltid och cateringsortiment som skall kunna möta högt uppsatta krav avseende kvalité och pris, samt att driva verksamheten i det lilla företaget värderingar, det vill säga en aktiv och närvarande ledning, direkt närhet till gästerna samt till den genuina omtanken om den egna personalen. Bolaget är idag och sedan många år tillbaka, auktoriserad cateringleverantör för måltider och cafésortiment till Umeå Universitet och NUS. Vi har stor erfarenhet och professionell personal som dagligen levererar mat och dryck till olika evenemang, middagar, mingel, disputationer, möten och konferenser. Företaget har idag sex separata enheter inom Campus; Café Förvaltningen, Café Läraren, Café Tornet, Café KBC och dessutom driver bolaget caféverksamhet i Lindellhallen i förhyrda lokaler från Akademiska Hus AB. Vi driver även lunchrestaurangen Viking på Västerslätt, Umeå. Därifrån levereras dagligen dagens lunch till några enheter inom Umeå Universitet, vilket innebär omkring 400 portioner mat, 5 dagar i veckan till 2 av våra enheter samt stora delar av bolagets cateringmat tillreds och levereras från Viking. Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket och våra enheter. Din uppgift är att driva och utveckla köket/enheter efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och verksamhetschefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med verksamhetschefen.Om digFör att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har minst 6 års erfarenhet av liknande tjänst- har en passion för service, mat, dryck och människor- är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara - är en naturlig ledare- är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid- är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på enheterna- är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera- är bra på att lära ut och skapa förståelse- är bekväm med att ta svåra samtal med personal- van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen -Office- är lojal gentemot verksamheten och ägarnaOm tjänstenDu kommer bl.a. ansvara för att- leda det dagliga arbetet i köket- menyer tas fram i god tid- göra kalkyler, inspirera personalen vid olika enheter- leda och medverka vid möten- bemanna köket och schemaplanering- all rekrytering i köket- upprätthålla företages rutiner och policyDu kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Heltid
  • 6 månader eller längre
  • Vanlig anställning
Lön
  • Fast månads- vecko- eller timlön